Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fjällträning 16-21 augusti 2022

16 augusti, 2022 - 21 augusti, 2022

Alla som har betalat är med som deltagare på de dagar ni önskat.
  • Edevik-gruppen har kontakt med sin ledare.
  • Lunndörren gruppen har kontakt med sin ledare.
  • Messlingen grupperna samlas kl.8.00 varje morgon vid Baggården om ni inte har fått annat besked.
Ser fram mot fina dagar. Ska bli kul!
Ordf. KG
____________________________________________________________________

Fjällträning pågår mellan 16-21 augusti och erbjuds på 3 olika ställen: Mittådalen, Lunndörren och Edevik. Se mer information ang. resp. träning längre ner.

Om det är många som är intresserade så gäller följande. Träningen vänder sig främst till klubbmedlemmar som är nybörjare samt de som har unghundar. Sedan fyller vi på med övriga medlemmar i NNFK. Därefter kan vi fylla på med medlemmar utanför NNFK.

Du som anmäler dig ska kunna stoppa din hund utan störning på 100m, hunden får inte jaga ren eller andra tamdjur.

Kostnaden per dag för en person och en hund är 300 kr. För ytterligare hund är kostnaden 150 kr. Vid ev. avstängning av markerna behålls en administrativ avgift av klubben övrigt betalas tillbaka.

Alternativ Mittådalen

Datum som träningen bedrivs är 16-21 aug. Det går att anmäla sig för en eller flera dagar. För boende finns Baggården med ett stort antal stugor 2-8 bäddar. Samling varje morgon kommer att ske på Baggården. En deltagarlista kommer att komma ut så att möjlighet till samordning av boende kan ske. Troligen kommer deltagarlistan efter sista anmälningsdag 24 juli och betalning har gjorts. Ni bokar själva boende efter att ni fått bekräftelse på deltagande i fjäll träningen tel Baggården 0684-26200, www.fjällriketbaggarden.se.
Anmälan ska vara inne senast den 24 juli. Betalning sker efter bekräftelse som kommer via mail (även om det står “Bekräfta och betala” på knappen i formuläret).

Länk till anmälan Mittådalen >>

Alternativ Lunndörren

Fjällträning erbjuds för en mindre grupp med 6 – 8 hundar under datumen 16 – 18 aug.  Minsta antal hundar är 6 st. för träning. Boende sker i tält eller Lunndörrsstugan. Finns en hundstuga med 6 st breda bäddar samt några hundburar. Plats går att förhandsboka i hundstugan. Bastu och badtjärn att tillgå. Går att tälta vid stugan och laga mat inne.
Start från Vallbo enskilt eller i grupp på em den 15 aug. Gruppledare Magnus Hangasjärvi 070-2856311 tar kontakt för att bestämma mötesplats efter att anmälan är bekräftad via mail och betald.
Anmälan ska vara inne senast den 24 juli. Betalning sker efter bekräftelse som kommer via mail (även om det står ”Bekräfta och betala” på knappen i formuläret).

Länk till anmälan Lunndörren >> 

Alternativ Edevik

Fjällträning erbjuds för en grupp med max 14 hundar under datumen 18-20 aug.  Minsta antal hundar är 6 st. för träning. Boende bokar ni själva efter att ni har fått bekräftelse på deltagande. Då är det Edevik eller Kolåsen som gäller. I mån av plats i Edevik går det att tälta eller parkera husvagn.
Vi frågor kontakta gruppledare Jimmy Börjesson 070-6924372.
Anmälan via länken ska vara inne senast den 24 juli. Betalning sker efter bekräftelse som kommer via mail (även om det står ”Bekräfta och betala” på knappen i formuläret).

Länk till anmälan Edevik >>

Details

Start:
16 augusti, 2022
End:
21 augusti, 2022